Contact

Garage Wielingenplein BV
Wielingenplein 5
3522PC Utrecht

Altijd de scherpst mogelijke prijzen

Wij bieden u altijd de beste prijs in uw regio. Elke dag noteren we de brandstofprijzen van concurrenten in de buurt. Indien nodig worden de prijzen onmiddellijk aangepast aan de pomp. Zo bent u zeker dat u bij ons altijd een voordelige prijs vindt, zelfs zonder getrouwheidskaarten of ingewikkelde puntensystemen. U ontvangt onmiddellijk uw directe korting.

Hoogkwalitatieve producten

Om de prestaties van uw motor te verbeteren en een langere levensduur te garanderen, is de brandstofkwaliteit belangrijk. Daarom vindt u bij LUKOIL hoogwaardige en milieuvriendelijke brandstoffen met hoogwaardige technologische additieven die optimaal zijn voor uw motor. Maar dat is niet alles. In onze shops verkopen we uitsluitend kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen.

Tank assistent

De bestuurder hoeft bijna de auto niet uit te komen en geeft aan de tank assistent aan voor hoeveel er moet worden getankt. Daarna kunnen wij de bandenspanning bekijken; olie peilen en eventueel de ruitenwisservloeistof checken. Het enige wat de automobilist nog zelf moet doen is afrekenen aan de kassa.